GlasbewassingHelder glas voor een heldere prijs


Bibberend de ladder op met emmer en sop? Waarom zou u? Schoonmaakspecialist Heppen wast uw ramen in een handomdraai. Wij beschikken over professioneel personeel dat al jaren werkzaam is in deze branche. Met ons motto ‘Uw keus voor kwaliteit’ streven wij steeds naar 100% tevredenheid onder onze klanten. Om de veiligheid op de werkplek te kunnen waarborgen beschikken meerdere van onze werknemers over een VCA VOL certificaat. Veiligheid en milieu staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Verder werken wij alleen met professionele materialen en producten. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Zutphen en omstreken.


Bedrijven

Natuurlijk wassen wij ook graag de ramen van uw bedrijfspand. Dit doen wij in heel Nederland. We kunnen u een mooi aanbod doen op maat. Hiervoor is een simpel telefoontje genoeg! U kunt dan een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers. Een lekker bakje koffie slaan we dan niet af, temeer omdat dit óns als de échte glazenwassers kenmerkt en kleurt.


Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Wij hanteren binnen ons bedrijf de code verantwoordelijk marktgedrag, zie voor verdere informatie de website: http://www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden of maak een afspraak. Want wees eerlijk… voor dat geld gaat u toch niet zelf op de ladder staan?